Conversie optimalisatie

 

Van meer website bezoekers naar meer klanten, dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Maak gebruik van conversie optimalisatie en zet je huidige website bezoekers zo effectief mogelijk om in klanten.

Het belang van conversie optimalisatie

”Hoe meer bezoekers ik naar mijn website trek, des te meer rendement ik ga behalen”. Dit is een aanname die vaak naar voren komt, die in de praktijk toch anders blijkt te werken. Als we kijken naar het landelijke gemiddelde, verlaat 98% (e-commerce cijfers) van de websitebezoekers een website, zonder een bepaalde conversie (aankoop, offerte aanvraag, ingevuld contactformulier etc.) te hebben verricht.

Koopgerichte bezoekers

Deze websitebezoekers hebben vaak wel een vorm van interesse in jouw product of dienst, aangezien deze jouw bedrijf hebben gevonden vanuit bijvoorbeeld Google. Het is natuurlijk zonde om deze potentiële klanten te laten lopen. Om daadwerkelijk meer rendement uit je bezoekers te halen, is het inzetten van conversie optimalisatie de ideale manier om dit te realiseren. Deze vorm van Online Marketing gaat dan ook vaak hand in hand met SEO. Samen zorgt dit voor een geleidelijke toename in het aantal bezoekers op de website en hopelijk ook klanten. Wil je dat de traffic in eerste instantie snel stijgt, dan is Facebook advertising een interessante optie voor jou!

Wat kan conversie optimalisatie jou opleveren?

Betere klantervaring

Conversie optimalisatie zorgt voor een verbetering van de klantervaring door eenvoudig gebruik van de website.

 

Toename van aantal klanten

Het daadwerkelijk omzetten van website bezoekers naar klanten.

Hogere conversie

Meer rendement behalen uit je huidige bezoeker.

Kosteneffectief

Het is eenvoudiger om je conversieratio te verdubbelen, dan om je bezoekersaantal te verdubbelen. Hierdoor is conversie optimalisatie effectief in verhouding tot de kosten.

Z

Inzicht in de doelgroep

Door continu conversie verhogende testen uit te voeren op wat wel en niet werkt, krijgen we meer inzicht in de wensen van jouw doelgroep.

Graffiti muur in Eindhoven

Van start met het omzetten van jouw bezoekers in klanten?

Met de juiste aanpassingen op je website, krachtige conversie teksten en continu te blijven testen op wat werkt en wat niet, kan dat het verschil maken waarom een bezoeker voor jouw bedrijf kiest in tegenstelling tot dat van je concurrenten. 

Ga voor meer resultaat en zet jouw bezoekers aan tot actie! Neem vandaag nog contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. 

Thumbnail van het logo van e-Kik

Contactgegevens

e-Kik V.O.F.

 

Notel 49B

 

5688 NB Oirschot

 

KvK nummer: 77930118