Over ons

Online Marketing Bureau

e-Kik

 

Wij zijn gespecialiseerd in Online Marketing en zijn er voor jou als ondernemer om te ontwikkelen in de snelgroeiende digitale wereld. Dit doen we door de online vindbaarheid te vergroten middels SEO en meer leads te behalen middels Conversie Optimalisatie. Bovendien zijn wij er ook voor de ondernemer die toe is aan een vernieuwde website en de onderhoud daarvan. 

Wij werken graag samen met ondernemers die stappen willen maken op het gebied van Online Marketing. Ons doel is dan ook om onze klant te ontzorgen en alles rondom Online Marketing en Webdesign uit handen te nemen. Op deze manier kun jij je volledig focussen op jouw onderneming en specialisme. Via deze weg zijn wij ervan overtuigd om de mooiste resultaten te kunnen behalen en samen te kunnen groeien. Wij denken dan ook maar al te graag met je mee over de mogelijkheden. 

 

“The best marketing doesn’t feel like marketing”

Tom Fishburne

Maak kennis met

e-Kik

e-Kik bestaat uit een ijverig, gemotiveerd en spontaan tweetal. Wij zijn gevestigd in Oirschot, op steenworp afstand rondom steden als Eindhoven, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Wij zien samen hoeveel impact de digitale wereld heeft op jou als ondernemer en daar willen wij graag in ondersteunen. 

Kik van As

Eigenaar, e-Kik

Steven Boekhout

Eigenaar, e-Kik

steven.boekhout@e-kik.nl

+31 6 37281838

Daag ons uit!

Nieuwsgierig geworden en heb je eventuele vragen?
Neem dan nu contact met ons op!

Notel 49B
5688 NB  Oirschot

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Thumbnail van het logo van e-Kik

Contactgegevens

e-Kik V.O.F.

 

Notel 49B

 

5688 NB Oirschot

 

KvK nummer: 77930118