Webdesign

 

Een professionele website met een modern design, volledig ingericht op het binnenhalen van meer klanten?
e-Kik helpt je verder met de ontwikkeling van jouw website.

 

Het belang van webdesign

Bij iedere onderneming hoort een eigen unieke online identiteit. Met onze webdesign specialist maken wij het mogelijk om voor jouw onderneming een visueel aantrekkelijke website te laten ontwikkelen, die volledig op maat is ingericht met betrekking tot de gewenste huisstijl en doelgroep van jouw onderneming.

Wij gaan nog een stap verder dan dat. Het is zonde om je website alleen te gebruiken als een online visitekaartje van je bedrijf. Wij focussen daarom op het ontwikkelen van een website die ook inzetbaar is als een krachtig online marketingmiddel. Door de juiste mix van overtuigende content en goed vindbaar te zijn in Google, zorgen wij dat je website klaar is voor het genereren van nieuwe klanten. 

 

Wat levert webdesign jou op?

Ontwikkeling van een professioneel webdesign

Ons webdevelopment is volledig ingericht op de ontwikkeling van een uniek en mobiel vriendelijk webdesign. Naar aanleiding van een eerste gesprek wordt het design volledig toegespitst op de huisstijl, wensen en doelstellingen van jouw onderneming. 

Ontzorging door onderhoud en beveiliging

Wij zorgen ervoor dat je website fungeert volgens de laatste updates en technieken. Wij ontzorgen je graag volledig, zodat je geen omkijken meer hebt naar zaken zoals updates, technische problemen of beveiliging van de website. Met gebruik van ons maandelijks onderhoudspakket, houden we je op de hoogte van veranderingen rondom de website. 

T

Verzorging zoekmachine vriendelijke websites

Naast de ontwikkeling van een prachtige website, zorgen we ook dat deze standaard SEO technisch is geoptimaliseerd. Hierdoor is je website indexbaar voor diverse zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing.

Oog op genereren van traffic en conversie

Door onze kennis rondom Online Marketing weten wij als geen ander hoe je het beste jouw koopgerichte doelgroep kan aantrekken om zo meer traffic (bezoekers) naar je website te halen. Hierbij zorgen we ook dat deze bezoekers actie gaan ondernemen met behulp van conversie optimalisatie.

~

Registratie webhosting en domeinnaam

Ook bieden wij je de mogelijkheid om de registratie van de domeinnaam en de benodigde hosting voor onder andere je website, e-mail en data uit handen te geven. Indien je al in bezit bent van een domeinnaam maken wij graag voor je de koppeling met de vernieuwde website.  

Hoe wij te werk gaan

w

Kennismaking
Gedurende dit kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en behoeften voor jouw ideale website en maak je kennis met onze specialist.  

Ontwikkeling van de website
Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek vindt in deze fase de bouw van de website plaats. We zorgen voor een professioneel webdesign, die technisch goed in elkaar steekt. De website content en de vindbaarheid worden hier ook in meegenomen.

Z

Revisie
In deze fase is de website zo goed als klaar. Doordat er verschillende keuzes zijn gemaakt, is het in deze fase indien gewenst nog mogelijk om belangrijke dingen aan te passen. Dit bespreken we uiteraard samen met jou.   

I

Live!
Op het moment dat de website naar volle tevredenheid werkt kunnen we overgaan tot livegang. Vanaf dat moment is de website voor iedereen bereikbaar.

Service en onderhoud
Door ons maandelijks onderhoudspakket houden we je op de hoogte van de laatste updates en ontwikkelingen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je website niet tegen problemen aanloopt.

Graffiti muur in Eindhoven

Toe aan een vernieuwd webdesign dat werkt?

De ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en moderne websites met aandacht voor de klant, dat is waar wij goed in zijn. Besteed het uit aan een specialist en focus je op waar jij goed in bent. Dan doen wij dat ook!`

Maak kennis met ons team en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Thumbnail van het logo van e-Kik

Contactgegevens

e-Kik V.O.F.

 

Notel 49B

 

5688 NB Oirschot

 

KvK nummer: 77930118